U bevindt zich op: Home nl Over ons

Over ons

Verschillende overheidsorganisaties werken met elkaar samen, zodat er voldoende veilige biociden op de markt komen, die op de juiste manier worden gebruikt. Dit betekent dat fabrikanten, aanbieders en gebruikers van biociden verplichtingen hebben, waarover vanuit verschillende kanalen wordt gecommuniceerd. Biociden.nl helpt u op weg om de juiste informatie te vinden op verschillende overheidswebsites.

Wij omschrijven hier kort de regelgeving en verwijzen u door naar de plek waar meer informatie te vinden is.  Bovendien vindt u op deze website informatie over de rol van verschillende overheidsinstanties die zich bezighouden met biociden. Biociden.nl is een samenwerkingsverband tussen Ctgb, ILT, NVWA, Rijkswaterstaat Leefomgeving en RIVM. De website wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Heeft u vragen of opmerkingen over met biociden behandelde voorwerpen? Dan  kunt u contact opnemen via info@biociden.nl .

Met vragen over de toelating van biociden kunt u terecht bij de Servicedesk van het Ctgb via servicedesk@ctgb.nl

Voor CLP is een speciale helpdesk beschikbaar, waar u informatie vindt over uw verplichtingen vanuit de CLP verordening (onder anderen op het gebied van etikettering).

Zoeken:

Service