U bevindt zich op: Home nl Nieuws Biociden.nl bij symposium Kennisnetwerk Biociden

Biociden.nl bij symposium Kennisnetwerk Biociden

Tijdens het symposium van het Kennisnetwerk Biociden op 13 oktober in Utrecht is er gelegenheid om input te leveren op biociden.nl. Wat vindt u goed aan de website en wat kan er beter? Tijdens het symposium kunt u meepraten over het spanningsveld tussen de roep van de samenleving om verduurzaming en de gewenste beschikbaarheid van mogelijkheden en middelen wanneer gebruik écht nodig is.

Deelnemers van het symposium zoeken naar antwoorden op de vraag: Wat is er nodig aan onderzoek, samenwerking en beleid om noodzakelijke toepassingen verantwoord te blijven uitvoeren?

Programma

Na een woord van welkom zijn er deelsessies over desinfectie, conservering, balseming en plaagdierbeheersing. In elke groep zal het gesprek worden ingeleid door twee leden uit het netwerk met een verschillende invalshoek:

Balseming

Jan de Rooy van Qleans
Jan Willem Andriessen van Ctgb

Desinfectie

Michel Witmer - Agro Food Control
Hans Razenberg – NVZ

Conservering

Lara Peters (tbc) - Milieu Centraal
Gerard van Meurs, General Manager Schülke & Mayr Benelux BV

Plaagdiermanagement

Marleen Verboeket, Projectgroep Zwarte Rat
Johan van Rooij – van Eck Hygiëne B.V.

Aanmelden

Het symposium vindt plaats bij het LEF Future Center van Rijkswaterstaat in Utrecht, aan deelname zijn geen kosten verbonden. Raadpleeg voor meer informatie de website van het Kennisnetwerk Biociden. U kunt zich hier voor het symposium aanmelden.

Zoeken:

Service