U bevindt zich op: Home nl Nieuws Stoffen goedgekeurd en afgekeurd door EU

Stoffen goedgekeurd en afgekeurd door EU

Er zijn diverse stoffen beoordeeld voor de bijbehorende producttypen.

De stof medetomidine is goedgekeurd als actieve stof in biociden van producttype 21 (aangroeiwerende middelen).

De stof hydrogen peroxide is goedgekeurd als actieve stof in biociden van producttypen 1 (menselijke hygiëne), 2 (desinfecteermiddelen en algiciden die niet rechtstreeks op mens of dier worden gebruikt), 3 (dierhygiëne), 4 (voeding en diervoeders), 5 (drinkwater) en 6 (conserveermiddelen voor producten tijdens opslag).

De stof potassium sorbate (kaliumsorbaat) is goedgekeurd als actieve stof in biociden van producttype 8 (houtconserveringsmiddelen).

De stof IPBC is goedgekeurd als actieve stof in biociden van producttype 13 (vloeibare conserveringsmiddelen voor bewerking en versnijden).

De stof 5-Chloro-2-(4-chlorophenoxy)phenol is goedgekeurd als actieve stof in biociden van producttypen 1 (menselijke hygiëne), 2 (desinfecteermiddelen en algiciden die niet rechtstreeks op mens of dier worden gebruikt) en 4 (voeding en diervoeders).

Niet goedgekeurd

De stof triflumuron is afgekeurd als actieve stof in biociden van producttype 18 (insecticiden, acariciden en producten voor de bestrijding van andere geleedpotigen).

Meer informatie

Voor informatie over stoffen die in het verleden zijn goedgekeurd voor bepaalde producttypen, raadpleeg de website van ECHA.
 

 

Zoeken:

Service